ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

1. Ние, екипът на Инфинитакс офис, сме готови да отделим от личното си време, за да ви помогнем в разрешването на професионалния ви
проблем.Нашите услуги ще ви позволят да се съсредоточите основно в управлението на своя бизнес, оставяйки за нас административната тежест.

2.Получавате комплексно обслужване, с включен целия набор от необходимите за дейността Ви услуги, свързани с управлението и развитието на бизнеса ви .

3. Можете да разчитате на професионални услуги, отговарящи на законовите норми – предоставяме широк спектър от услуги в сферата на счетоводството, ТРЗ, бизнес планиране, данъци, консултиране,право, помощ при избор на -митнически агент, застраховател, банка, недвижими имоти, и др.

4. Спестявате разходи – работата с нас ще спести на дружеството Ви значителни разходи по отношение на редовната му дейност, тъй като е по-рентабилно е да бъде нает външен изпълнител на счетоводната дейност или друг вид услуга, вместо да бъде назначен служител на тази длъжност.Не увеличавате разходите си за поддръжка на още едно работно място тъй като не се налага да инвестирате средства за квалификация на счетоводителя си и служителите си.

5. Ние ще четем законите вместа вас, ще ви информираме за това което ви касае, ще следим за спазването на сроковете.

6. Имате постоянен достъп до квалифициран персонал и компетентна помощ по конкретни теми и проблеми- наемайки ни вие реално ще бъдете обслужвани от цял екип от опитни и висококвалифицирани специалисти,които могат да ви предложат подходящите решения и варианти в широк спектър от данъчни казуси и ситуации.

7. Отпадат задълженията Ви за посещение на различни институции – нашата фирма поема напълно задълженията, свързани с ежемесечно посещаване на различни държвни и общински институции, Данъчни служби, НОИ и банкови институции, и предаване на необходимите документи и декларации. Ще попълваме вместо Вас досадните формуляри.

8. Няма значение къде се намирате – с помощта на съвременните средства за комуникация, разстоянията не са проблем.Документите могат да се придвижват онлайн, което спестява ценно време и ни позволява да обслужваме фирми във всички части на страната и чужбина, без да се налага личното присъствие на техен представител.

9. В основата на услугите, които предлагаме е желанието и стремежа ни към изграждане на дългосрочни и ползотворни партньорства с нашите клиенти, залегнали върху осигуряването на спокойното развитие на бизнеса им.

10. Ние, се стремим максимално да помагаме на нашите клиенти за преодоляване на трудности възникващи с администрацията.

11. Използваме индивидуален подход към всеки клиент, което ни позволява да намерим и реализираме вярното решение за развитие на Вашия бизнес според конкретните Ви нужди и стратегия, независимо дали сте утвърден лидер във вашия бранш, дали притежавате малък семеен бизнес, или все още се колебаете дали да започнете дейност.

12. Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания в областта на счетоводството, данъците и осигуряването. Същевременно не спираме да се усъвършенстваме, с цел да бъдем в крак с всички изменения в динамичната нормативна уредба на страната. Информираме се от най-надеждните източници, консултираме се с експерти в областта на счетоводството, осигуряването, охрана на труда, право, трудова медицина и др.

СВЪРЖИ СЕ С НАС СЕГА!