Юридически услуги

Основен приоритет за нас е да сме фактор при възникването, дейността и развитието на бизнеса ви. Тъй като се стремим да ви бъдем максимално полезни си сътрудничим с различни партньори, предоставящи правни услуги, с цел да ви предоставим висококачествена комплексна услуга, коиято има за цел да ви подпомогне и да защити вашите права.Ние предлагаме широк спектър от качествении достъпни юридически услуги на местни и на чужди физически и юридически лица.
Опитът на нашите правни консултанти в областта на бизнес правото позволява да предложим на клиентите пълно правно обслужване в различни сфери от дейността.Можете да разчитате на пълно съдействие и представителство на база на еднократен или абонаментен принцип.
Ние предлагаме правно съдействие в областта на :

Административно право и процес – изготвяне на възражения, обжалване на актове и др.;
Банково право
Вещно право
Гражданско право
Данъчно право
Европейско право
Екологичното право
Интелектуална собственост
Информационно право
Конституционно право
Медицинско право
Международно право
Морско право
Наказателно право
Наследствено право
Облигационно право
Осигурително право
Процесуално право
Семейно право
Трудово право
Търговско право
Финансово право

Не се колебайте да се свържете с нас, ако се нуждаете от съвет във връзка с какъвто и да е правен въпрос като Ви свържем с най-добрия правен консултант с оглед на Вашите потребности . Ще Ви предоставим актуална информация за законите и разпоредбите в България и да Ви разясним тяхното значение в конкретен контекст.Ние работим само и единствено с доказани експерти.

СВЪРЖИ СЕ С НАС СЕГА!